Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Betegség, gonoszság nem lesz többé

2012.04.05

 

 

 

Fa vagyok a Határ útnál a gomba és a büfé között. Fontos ágaimat lefűrészelték, ezt már leírtam, elsírtam az előző mindennapi véleményemben. Fa vagyok. Valamiféle kispesti reinkarnáció eredményeként? Nagycsütörtökön hallani sem szeretnék ilyen sületlenségekről. Koronám csakazértis kizöldült, elrejti a szakafészket. A szarkafészek a tojásokat, miután a szarkapár felújította. Fölöttem a végtelen kék ég. A bárányfelhők mögül kikukucskál a Nap.

Szózat hallatszik az Égből:

– Boldog Húsvétot Kívánok Minden Embernek!  Betegség, gonoszság nem lesz többé! Áldott Feltámadást Harmadnapra és Minden Napokra!

Én mindenből kimaradok? A maiaknál nehezebb idők is voltak.

Jézus elfogatása előtti főpapi imájának utolsó soraiban mondotta: „Igazságos Atyám! És e világ nem ismer téged, de én ismerlek téged, és ezek megismerik, hogy te küldtél engem. És megismertettem ő velük a te nevedet, és megismertetem: hogy az a szeretete legyen ő bennök, amellyel engem szerettél, és én is ő bennök legyek.” (Károli Biblia, Jan. Ev. 17.)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest

(László, 2012.04.08 17:17)

Az önző, kicsinyes, mindig az Ént előtérbe helyező ember, most nagypénteken, átgondolhatja életét:"... múljon el tőlem ez a pohár, de mindazonáltal nem az én, hanem a te akaratod teljesüljön."

gykonya@gmail.com

(Kónya Gyöngyvér dr., 2012.04.05 23:21)

Drága János és Kedvesei!
Jézus búcsúbeszédét én is végigéltem a Nagycsütörtöki szentmise után, a virrasztás részeként.Kimeríthetetlen Forrásunk, mely erőt és irányt ad! Allelújás Feltámadást kívánok és kérek, de kihagyhatatlan a Nagypéntek: a Keresztből is meríthető erő, csak nehezebb... Szeretettel: Gy.

Zugló

(klm, 2012.04.05 16:50)

Áldott ünnepeket, Marianne és L-t.

 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Juhos-Kiss János

+36-30-310-59-57

juhoskiss@yahoo.com

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Május / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 244118
Hónap: 3945
Nap: 130